Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Beste LEGO sets Augustus 2020

In Augustus 2020 zijn er veel nieuwe LEGO sets uitgekomen met Super Mario als nieuwe thema waar misschien iedereen het meest naar heeft uitgekeken. Verder zijn er ook nieuwe sets uitgebracht onder het Star Wars thema, nieuwe LEGO Art thema, Technic en Ideas.

Dit zijn onze favoriete nieuwe sets van deze maand die uitgebracht zijn exclusief op LEGO.com of ook per direct beschikbaar bij jouw lokale winkel.  

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System

Thema: Super Mario – Prijs: 229,99 Euro – Onderdelen: 2646

De set waar wij als redactie het meest naar hebben uitgekeken. De oude vertrouwde NES maar dan in LEGO vorm ter viering van 35 jaar NES. Met een schaal van bijna 1 op 1 is dit voor ons een must buy die niet in je collectie kan ontbreken.

Kwa playability scoort LEGO set 71374 hoog. De spelcasette kan ingedrukt worden net als het orgineel, en verder kan met een hendel aan het televisiescherm gedraaid worden zodat Mario door de levels heen springt. Het is wachten op de eerste MOCs of van de LEGO groep zelf waarbij er nieuwe levels in de televisie toegevoegd kan worden. Met de Mario figuur van LEGO 71360 Avonturen met Mario Start set kunnen er zelfs muziek en reacties aan de televisie toegevoegd worden. Deze set is exclusief te bestellen op LEGO.com. Lees hier onze review.

LEGO Super Mario 71360 Avonturen met Mario Startset plus uitbreidingssets

Thema: Super Mario – Prijs: 59,99 Euro – Onderdelen: 231

LEGO set Super Mario 71374 is gericht op een 18+ doelgroep. Voor de kleinere onder ons is LEGO 71360 Avonturen met Mario Startset uitgebracht zodat ze met Mario fysiek in het echt kan spelen.

Mario reageert op de acties die je maakt en zal daarbij verschillende geluiden en reacties geven. Met de uitbreidingssets kan je meerdere levels bouwen, waarbij onze favoriet LEGO 71369 Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel is.

LEGO Ideas 21323 Grand Piano

Thema: Ideas – Prijs: 349,99 Euro – Onderdelen: 3662

De grootste en duurste set van deze maand is LEGO Ideas 21323 Grand Piano. Deze set is bedacht door Donny Chen en via LEGO Ideas in de verkoop gegaan. Met 3.662 onderdelen en een prijskaartje van 349,99 Euro is deze set niet voor iedereen weggelegd.

Wat je ervoor in ruil krijgt is wel een prachtige set met een interne motor die je aansluit op je mobiel om verschillende muziekcomposities te laten afspelen. De muziek composities zijn voorgeprogrammeerd dus je kan niet daadwerkelijk piano spelen. Buiten dat ziet de set er werkelijk prachtig uit en zal niet misstaan op een mooie display in je woonkamer. Deze set is exclusief te bestellen op LEGO.com.

LEGO Star Wars 75288 AT-AT

Thema: Star Wars – Prijs: 159,99 Euro – Onderdelen: 1267

Als Star Wars fan is het een mooie maand waarbij je keuze hebt uit vele sets. De set die er voor ons uitspringt is de LEGO 75288 AT-AT. Deze set doet me direct denken aan The Battle of Hoth in Star Wars Episode V – The Empire Strikes back.

De LEGO set is gedetailleerd en ziet er authentiek uit. Verder krijg je nog 2 Speeder bikes bij en 6 minifiguren; waaronder Luke Skywalker, General Veers, 2 AT-AT Drivers en 2 Snowtroopers.  Dit is een goede set voor zowel de AFOL als kinderen.

LEGO Brickheadz Star Wars 75316 De Mandalorian en het Kind

Thema: Star Wars – Prijs: 19,99 Euro – Onderdelen: 295

Een andere set die niet mag ontbreken in je collectie is LEGO 73516 De Mandalorian en het Kind. Misschien zijn we wat biased, omdat we een grote fan zijn van de show op Disney+ maar de level van detail is groot van deze kleine set. Zo heeft De Mandalorian een blaster pistool en blaster geweer op zijn rug en zit Baby Yoda in zijn crib. Met een prijs van 19,99 Euro is het ook leuk om als kadootje weg te geven aan een echte Star Wars fan. Lees hier onze review.

Dit was de round-up van deze maand. Ben je het niet eens met deze lijst of moet er nog wat anders aan de lijst toegevoegd worden? Wat is volgens jou de beste LEGO sets van augustus 2020? Laat het ons weten in de comments.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen