Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

MOC Siege of Mandalore

Je hebt sommige LEGO fans die graag alleen bestaande sets bouwen en je hebt fans die het graag groot, groter, groots aanpakken. We zullen van tijd tot tijd indrukwekkende MOC (My Own Creation) uitlichten op onze website. Deze week beginnen we met een geweldige MOC van the Siege of Mandalore.

Youtube gebruiker Solix Brix Studios heeft een gigantische MOC gebouwd die geïnspireerd is op Seizoen 7 van Star Wars: The Clone Wars. Met een totale brick count van 125.000+ figures en 550+ minifigures heeft hij het epische gevecht mooi in kaart kunnen brengen. Vanuit elke hoek zie je wel iets gebeuren, zoals het gevecht met Maul in een van de gebouwen. Zie hieronder het filmpje:

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen