Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel beschikbaar per 1 september 2020

The Brick Fan heeft een foto kunnen maken van de nieuwe LEGO catalogus voor augustus/september. In de catalogus kunnen we zien dat LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel officieel uitkomt op 1 september 2020. Deze set zou eerst een exclusieve set worden voor Star Wars Celebration 2020. Maar nu komt de set uit op LEGO.com en de LEGO stores.

LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel is het legendarische gevecht tussen Luke Skywalker en Darth Vader. In dit gevecht onthuld Darth Vader dat hij de vader is van Luke.

Disconnect from the daily grind and reconnect with nostalgic Star Wars memories with this detailed Bespin Duel build-and-display LEGO model (75294). Marking the 40th anniversary of Star Wars: The Empire Strikes Back, it cleverly recreates the iconic Luke Skywalker vs. Darth Vader Cloud duel scene.

This fun, creative construction set features Luke Skywalker and Darth Vader LEGO minifigures with lightsabers. It also has a display stand with a 40th anniversary nameplate to complete a wonderful centerpiece for your home or office. And don’t worry if you are a LEGO newcomer – step-by-step instructions are included so you can enjoy a stress-free building experience.

Met een adviesprijs van 39,99 euro voor 295 onderdelen zou deze set een mooi display model worden. Door de 18+ leeftijdsclassificatie is deze set duidelijk gericht op AFOLs, maar voor kinderen is dit ook een leuke speelset.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen