Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Beste LEGO sets September 2020

In ons overzicht van augustus zagen we enkele grote sets zoals de LEGO 71374 NES en 21323 Grand Piano. De maand september is wat rustiger qua releases. Echter wordt er een set uitgebracht waar iedereen reikhalzend naar heeft uitgekeken: LEGO 75978 Diagon Alley. Welke sets raden wij nog meer aan voor de maand september? Dat lees je hieronder in onze beste LEGO sets September 2020 overzicht.

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

Thema: Harry Potter – Prijs: 399,99 Euro – Onderdelen: 5544

Een echte verassing was het niet meer. LEGO 75978 Diagon Alley werd al vroeg gelekt op social media, dus we wisten wat we konden verwachten. Hoewel de prijs hoog is, is het voor een prijs van 0,7 cent per brick relatief goedkoop. Je zal veel ruimte moeten maken voor LEGO 75978 Diagon Alley, want de set is maar liefst 29 cm hoog, 102 cm breed en 13 cm diep.

Het is de eerste Diagon Alley sinds 2011 en het is de een na grootste Harry Potter LEGO set na LEGO 71043 Kasteel Zweinstein. Verder is het de 3 na grooste LEGO set ooit. Wij zullen de set oppikken en zo snel mogelijk hierover een review schrijven. Hou onze site in de gaten. 

LEGO Star Wars 75292 The Mandalorian Premiejagertransport

Thema: Star Wars – Prijs: 139,99 Euro – Onderdelen: 1023

We hebben het al vaak verkondigd op Brick Report, maar wij zijn fan van The Mandalorian. LEGO Star Wars 75292 The Mandalorian Premiejagertransport kan daarom ook niet ontbreken op onze lijst. We weten nog steeds niet waarom LEGO heeft gekozen voor Premiejagertransport (whats in a name?). Wij noemen het gewoon liever de Razor Crest. Het ruimteschip bekend van de serie is met 1023 onderdelen voor 139,99 euro iets aan de hoge kant. Maar wat je ervoor terugkrijgt is een zeer gedetaileerde set met 4,5 minifigures. Baby Yoda mag natuurlijk niet ontbreken en we verwachten dat deze set het goed zal doen.

LEGO Harry Potter 71028 Collectie Minifigures serie 2

Thema: Harry Potter – Prijs: 3,99 Euro – Onderdelen: 8

We blijven even hangen in het Harry Potter Thema. Minifigures serie 2 van Harry Potter is nu uit met 16 minifigures van de bekende films en boeken. Deze serie omvat Harry Potter, Hermelien Griffe, Ron Wemel Ginny Wemel, Fred Wemel, George Wemel, Loena Leeflan, Jammerende Jenny, Grijphaak, schoolhoofd Albus Perkamentu, professor Stronk, Marcel Lubberman, Romeo Wolkenveldt, Bellatrix van Detta, Lily Potter en James Potter.

LEGO City 60271 Marktplein

Thema: LEGO City – Prijs: 179,99 Euro – Onderdelen: 1517

LEGO City 60271 Marktplein is een mooie toevoeging voor elke LEGO City of als start punt voor je eigen city. De set bestaat uit 1517 onderdelen en het bevat onder andere een stadhuis, eetcafe, stadspark, podium en een monorail. Verder krijg je er maar liefst 14 minifiguren erbij.

LEGO Advent Calender

Met de dalende temperaturen betekent ook dat de zomer bijna voorbij is. De maand december is al over drie maanden en dan staan traditioneel de advent calenders weer voor de boeg. Er worden 4 advent calenders uitgebracht onder de volgende 4 thema’s:

Wat vind jij van ons overzicht van beste LEGO sets September 2020? Mis je nog iets in onze lijst? Laat het ons weten in de comments.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen