Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

LEGO Ideas Ratatouille: ReOpen The Doors! bereikt 10.000 supporters

https://ideas.lego.com/projects/6729a3fb-8bde-434b-86bf-a87dab529d02Hier bij Brick Report zijn wij groot fan van gebouwen sets. Wij zijn dan ook erg blij dat Ratatouile: ReOpen the Doors! 10.000 supporters heeft bereikt.

De vorige versie van dezelfde bouwer kwam niet door de laatste review ronde heen. Hij heeft daarom ervoor gekozen om het gebouw wat compacter te maken terwijl het zijn authentieke Franse details behoudt. De nieuwere versie heeft een modulair design waarbij de keuken en het restaurant gedeelte twee aparte builds zijn.

We hopen dat deze versie wel in productie gaat, wij zijn in ieder geval groot fan.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen