Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

LEGO Brickheadz 40425 Nutcracker & 40426 Christmas Wrath

Het feestseizoen staat weer voor de deur en we zien steeds meer LEGO sets rond dit thema tevoorschijn komen. Enkele websites hebben al review exemplaren gekregen van LEGO Brickheadz 40425 Nutcracker en 40426 Christmas Wrath.

LEGO Brickheadz 40425 Nutcracker bestaat uit 180 onderdelen. Op de achterkant van de Nutcracker zit een hendel waarmee je de mond open en dicht kan maken. Verder zit er een mini kerstboom en 3 LEGO kadootjes bij. De set is voor 9,99 euro te verkrijgen vanaf 1 oktober.

LEGO 40426 Christmas Wrath bestaat uit 510 onderdelen. De set is een 2-in-1 set waarbij je de kerstkrans kan ombouwen tot een krans voor op je deur. De set is voor 34,99 euro te verkrijgen vanaf 1 oktober.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen