Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

LEGO Ideas 21309 Saturn V (92176) en LEGO Ideas 21313 Ship in a bottle (92177) opnieuw uitgebracht

Het gerucht ging al enkele dagen op internet, maar nu heeft LEGO officieel een statement uitgebracht dat de gewilde LEGO Ideas 21309 Saturn V en LEGO Ideas 21313 opnieuw wordt uitgebracht. Ze krijgen respectievelijk een nieuw set nummer 92176 voor de Saturn V en 92177 voor de Ship in a bottle.

Vooral de Saturn V was zeer populair op de tweedehands markt en ging op Marktplaats soms wel voor 200 euro (adviesprijs 129,99). We zien nu veel verkopers die hun Saturn V aanbieden voor een goedkopere prijs van 150 euro. De twee sets zullen vermoedelijk op 1 november op LEGO.nl en in de LEGO stores beschikbaar zijn. Prijzen zijn niet bekend maar we verwachten dat ze dezelfde prijs krijgen. 129,99 euro voor de Saturn V en 74,99 euro voor Ship In A Bottle. Uiteraard houden we je op de hoogte als we de officiële release datum weten.

From the LEGO Ideas team:

The two sets are being re-launched due to popular demand, and as they had already left the market, we could not keep the original numbers. The agreements with the Fan Designers remain unchanged.

Also: one of the new set numbers matches a fan designer’s birthday. They were both very involved in the process.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen