Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Nieuwe LEGO store in Mall of the Netherlands (Leidschendam)

Nederland telt binnenkort 3 LEGO stores. In het gloednieuwe winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam wordt een nieuwe LEGO store geopend. Na een winkel in Amsterdam en Utrecht wordt dit de derde winkel van TLG in Nederland. De winkel krijgt een totale oppervlakte van 310m2. Net als alle andere LEGO winkels worden hier exclusieve sets verkocht, zijn er activiteiten te doen en is er een minifigure builder.

De LEGO store ligt ook vlakbij de nog te openen LEGO discovery centre in Scheveningen op een kwartier rijden. Ideaal dus om het bezoek met elkaar te combineren. De LEGO Store zou in het voorjaar 2021 open moeten gaan. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen