Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith officieel aangekondigd

LEGO heeft vandaag de LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith officieel aangekondigd op haar website.

De set verschilt veel van de originele inzending van Clement Fiedler op de LEGO Ideas website. Zoals bij meerdere LEGO Ideas set is ook deze set wat vrolijker van kleur gemaakt dan de originele donkere en grijze kleuren van de LEGO Ideas inzending. De Medieval Blacksmith is gebouwd in de stijl van een modulair gebouw met 3 verdiepingen die uit elkaar gehaald kan worden.

De set bestaat uit 2164 onderdelen en je krijgt er 4 minifiguren erbij. Op de productfoto’s is er ook een paard en een hond te zien. De set zal 169,99 euro kosten wat een nette prijs is voor een set van deze grote. LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith is vanaf 1 februari exclusief te koop bij LEGO@home en in de LEGO store (als die weer open zijn).

Hieronder is een foto van de originele ingezonden set:

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lees verder

Interessante artikelen